آموزش مهمترين رکن توسعه هنرهاي سنتي است

به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي اين اداره کل، سيد جواد عابدي معاون صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي با بيان اين مطلب گفت: آموزش از مهمترين شاخص‌هاي توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايع دستي است که در اين راستا گسترش آموزش صنايع دستي در کليه شهرستان‌هاي استان و جهت دادن آموزش‌ها به سمت اشتغال‌زايي از مهمترين اقدامات اين معاونت است.

وي ادامه داد: آموزش افراد تحت پوشش بهزيستي به وي‍ژه زنان سرپرست خانوار، افراد تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره)، زندانيان زندان مرکزي مشهد، آموزش نوجوانان و جوانان کانون اصلاح تربيت مشهد و برگزاري دوره‌هاي آموزشي در منطقه توس نيز در همين راستا انجام شده است.

عابدي تصريح کرد: توسعه رشته‌هاي وابسته به صنايع دستي و هنرهاي سنتي و تجهيز کارگاه‌هاي هنرستان کار و دانش با همکاري اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوي در شهرستان‌هاي سبزوار، تربت حيدريه و گناباد از اقدامات سال جاري اين معاونت است.

وي افزود: امسال در حدود 2 هزار نفر در مشهد و شهرستان‌هاي استان تحت آموزش‌هاي عمومي صنايع دستي قرار گرفتند و آموزش 95 دانش‌آموز در 5 هنرستان شهرستان‌هاي مشهد و نيشابور در شاخه‌هاي کار و دانش رشته‌هاي وابسته صنايع دستي نيز از ديگر اقدامات اين معاونت بوده‌است.

شايان ذکر است تعداي از علاقه‌مندان به هنرهاي سنتي در محل مرکز آفرينش و پژوهش هنرهاي سنتي (خانه ملک) به فراگيري رشته‌هاي مورد علاقه خود به عنوان کارورز از سوي مراکز آموزشي به اين معاونت معرفي شده‌اند./106

انتهای پیام/

کد خبر 1389051959